Deliveries

foto1Argo Nautica zeilcharters – deliveriesArgo Nautica Zeilcharters brengt uw boot, waar u wilt zeilen, of u hem hebben wil. Wilt u met uw boot op andere water zeilen of varen en heeft u geen tijd of de reisafstand is te lang dan kunnen wij uw boot daar naar toe brengen waar uw reis begint. Ook als u gedwongen was om uw schip door de weersomstandigheden ergens achter te laten; wij zorgen voor een goede afloop.Wij hebben veel zeilervaring om uw schip over te varen. Argo Nautica Zeilcharters heeft alle bevoegdheden om op alle zee├źn te zeilen. Ook is het mogelijk om mee te varen om zo uw zeilervaringen uit te breiden;
delivery /instruktie.
Vooraf wordt de reis doorgesproken, zodat u van een veilige reis verzekerd bent .

Voor vakkundige bemanning is de prijs :
* Nationaal E 150,- per dag per schipper
* Internationaal E 200,- per dag per schipper
Extra bemanning * Nationaal E 75,- per dag per bemanning
* Internationaal E 90,- per dag per bemanning

Verder zijn alle vaarkosten (brug en sluisgelden,diesel smeermiddelen, vaarkaarten en almanakken, in- en uit klaring,reparatiekosten ,etc.) en kosten voor de bemanning zoals reiskosten en fouragering voor rekening van opdrachtgever.

Voor grotere deliveries verdient het aanbeveling , een stuurautomaat te installeren voor aanvang van de reis !

Het schip wordt ter plaatse gecontroleerd op zeewaardigheid en bij afkeuring wordt de delivery stopgezet (kosten voor opdrachtgever)

Het schip dient voldoende verzekerd te zijn (afschrift polis!)en de maatschappij dient verwittigd van de delivery en toestemming te verlenen .