Reizen

EEN CRUISE MET DE SANTA BARBARA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In een decor van mythische schoonheid nodigt de bemanning van de Santa Barbara u uit voor de beleving van een unieke droomvakantie langs de prachtige Eolische Eilanden ; de parels van de Middellandse zee …

U komt aan boord van het unieke houten schip met een aangename sfeer tijdens uw vakantie van zeilen,zon en zee en omringd door rust en ruimte zeilt u over een azuurblauwe zee met als enige onderbreking het opspattende water tegen de boeg.

De cruise gaat langs de verschillende eilanden met vele vulkanische verassingen. Deze reis heeft een specifiek karakter en heeft verassend veel te bieden!

Tijdens de reis worden zeer verschillende aktiviteiten aangeboden ,
zoals ;
*******************************************************************
Waterskieen jetskieen natural whirlpool, snorkelen zwavelbaden , halfedelsten zoeken puimsteengroeves; het aanmeren aan onbewoonde rotspartijen , kraterbezoek, vulkanische wandelingen, etc. etc.
*******************************************************************
En als je de toppen van de eilanden beklimt kan je adembenemende vergezichten verwachten !
Het voelen van “Moederaardse warmte” (van de kraters), het waarnemen van dolfijnen en schildpadden maken de reis helemaal kompleet !

************PROGRAMMA *****************

Het schip ligt in de haven van Termini Imerese of Porticello en u wordt ontvangen door de crew !
Na een welkomstdrankje en een kennismaking met de bemanning vangt de reis aan langs de noordkust van Sicilie en de boog van vulkanische Eolische of anders genoemd Liparische Eilanden
U vaart langs plaatsen als Vulcano, Lipari, Panarea, Salina, Stromboli, Alicudi, Felicudi en nog veel meer onbewoonde rotspartijen !
Tijdens de reis is er voldoende tijd ingeruimd voor het bezoeken van een stad en het shoppen . Maar ook voor het zoeken van halfedelstenen op het strand en het ontdekken van een veloren havenstad onder water !

Geen enkel cruise is hetzelfde ,want elk gezelschap heeft verschillende wensen ; U heeft een wens , een excursie ? De crew regelt het graag voor u !

Tijdens de reis geniet u van de gastvrijheid van de Italianen , een prachtig zeilavontuur en de schoonheden van de zee in de Middelandse sfeer

Uitermate geschikt voor zowel zakelijke- (incentives) als particuliere doeleinden !
Deze trip is zeer goed verzorgd en er is airconditioning aan boord
ook is er een kok voor overheerlijke maaltijden .

****Inclusief;
U wordt gevaren door een ervaren bemanning . Er is een kok aan boord . Er worden twee maaltijden per dag geserveerd . Per week wordt uw linnengoed en badlakens twee keer verschoond . Per dag vier uur diesel voor de forse motor en na de reis krijgt u een CD-rom
met een fotografisch verslag van de reis !

***Exclusief zijn de havengelden****

***De prijs voor het gehele schip per week is in de maand augustus
E 14.000,-
en in de rest van het vaarseizoen E 12.500,-